GoPedelec kereskedők továbbképzése Szakértői tréningek és döntéshozói workshopok

szakértői tréning legyen ön is e-bike szakértő

Azokat a kereskedőket, média munkatársakat vagy különösen érdeklődő felhasználókat várjuk szívesen, akik szeretnének a könnyű elektromos járművek szakértőivé válni.

 

a szakÉrTŐi ToVÁbbkÉPzÉsek FoLyamaTa

image from GoPedelec_Pedelec_kezikonyv-56.jpgA szakértői továbbképzések kétnaposak. Az első továbbképzési napon általános információkat közlünk a pedelec- és e-bike-piacról, a technikáról, a vonatkozó törvényekről és a trendekről. A második továbbképzési napon a motorgyártók adnak tájékoztatást. Ez a nap egy elméleti és egy gyakorlati részből áll. Az elméleti részben meghajtás és részegységgyártás technológusok, továbbá szervizszakemberek tartanak előadásokat. A gyakorlati részben bemutatásra kerülnek azok a termékek és anyagok, amelyek egy demonstrációs asztalon vannak elhelyezve. Itt kérdéseket lehet feltenni és gyakorlati feladatokat megoldani.

 

döntéshozói workshopok pedelec infrastruktúra az ön régiójában

image from GoPedelec_Pedelec_kezikonyv-56.jpgAz önkormányzati döntéshozók részére szervezett workshop a helyi döntéshozókat kívánja tájékoztatni a fenntartható és klímabarát mobilitás megvalósításának előttünk álló lehetőségeiről.
Célcsoportok azok az önkormányzati döntéshozók, akik keresik egy jövőképes, ugyanakkor költségtakarékos pedelec infrastruktúra támogatásának megvalósíthatóságát.

 

 

 

a DönTÉshozói WorkshoP FoLyamaTa

Az döntéshozói workshopok egynapos rendezvények:
➢  Pedelec próbakerékpározás
➢  Alapinformációk a pedelecről
➢  Infrastruktúra: kölcsönző rendszerek, töltőállomások
➢  Más települések jól bevált gyakorlata
➢  Kérdések és válaszok

 

kapcsolat

Németország és Európa: hannes. Ausztria: offi

A www.gopedelec.eu oldalon részletes dokumentumokat talál az döntéshozói workshopról és a szakértői továbbképzésekről.

 

←  A pedelec a politika látókörében   |  A pedelec energiaautotark  →