PEDELEC AKADÉMIA / átépítés, ha kell egy kis segítség

Ha van egy jó megszokott bringád amivel szeretsz tekerni, de kellene egy kis segítség a tekeréshez mert egyre meredekeb az út hazafelé, vagy messzebb van mint emlékeztél :-) építs be egy pedelec rásegítő rendszert.

A Cyclonomia szociális szövetkezet és a Szélessáv Közhasznú Alapítvány kísérleti jelleggel Pedelec átépítő képzést indit az érdeklődők számára. Segítünk a már meglévő Pedelec rendszered beépítésében, vagy igény esetén beszerzünk megfelelő átépítő szettet, hogy átalakíthasd kerékpárodat Pedelec rendszerre.

Az átépítés a Cyclonomia szociális szövetkezet 1132 Budapest, Katona József utca 39. alatt található műhelyben történik, előzetes egyeztetés alapján (A Cyclonomia közösségi műhely használati feltételek itt (szerszám, hely, tagdíj) :  http://cyclonomia.org/co-op.html).

Ha van már átépítő szetted, az alábbi űrlap segítségével regisztrálj egy konzultációra, ahol megnézzük, hogy az alkatrészek mindegyike megvan és alkalmasak a kerékpárodra való beszerelésre, ha nem akkor tanácsot adunk, hogy hogyan lehet orvosolni a problémát.

http://www.gopedelec.hu/hu/pedelec_akademia/jelentkezesi_lap_sajat_szettel


Ha nincs ilyen szetted akkor segítünk beszerezni, de előtte ezen az űrlapon keresztül regisztráljál egy bringa megtekintésre, hogy alkalmas e a kerékpárod az átépítő szett fogadására.

http://www.gopedelec.hu/hu/pedelec_akademia/jelentkezesi_lap_kozepmoter_beszereleshez

Az átépítő szetteket,közvetlenül a gyártótól vásároljuk árfolyam, vásárlási volumen és egyéb járulékos költségek (VÁM, szállítás, ügykezelés, stb) függvényében 195-205 ezer forint +ÁFA kompletten (470-500 USD + VÁM + szállítás + adminisztráció + ÁFA).

A modern a mai kor igényeinek megfelelő közép motoros integrált nyomaték vezérlős 250-350 W teljesitményű motor + 13 aH Samsung cellás vázra (kulacs helyére) szerelhető akkumulátorból és az LCD vezérlő konzolból áll.

A 250W EU szabványoknak megfelelő rendszerrel 60-90 km tehető meg egy töltéssel a 350W (segédmotoros kerékpárnak minősülő) motorral 40 - 70 km tehető meg egy töltéssel a külső körülmények függvényében. A 350W rendszert csak indokolt felhasználási körülmények esetében javasoljuk a nagyobb fogyasztás és a segédmotoros jelleg miatt.

Nem vagyunk kereskedők, csak közvetítők ezért aki szeretne ilyen motort annak a beszerzés lebonyolításában ügy tudunk segíteni, hogy felvállaljuk az adminisztrációs lebonyolítást. A megrendeléskor a teljes nettó ár 50% kérjük befizetni, átvételkor a fennmaradó összeget a teljes bruttó árhoz ez a nettó + VÁM + adminisztrációs költségek + ÁFA.

Az átépítés kb. 8-10 óra, kerékpár és a szerelő gyakoroltságának függvényében, ez két délután a Cyclonomia műhelyében.

A motor müszaki adatai:
INTELIGENT_TORQUE_SENSOR_MIDDLE_DRIVE_MOTOR.pdf

A motor beépítéséről itt találsz leírást:
Installation_instruction_MidDrive_20Motor.pdf


←  Cikkek, elemzések   |  Kapcsolat  →